Merhaba, Sizlere BursaForum.com'u takdim etmekten mutluluk duyuyorum. Bir sosyal web platformu olan Bursa Forum, şehrin kalabalığı içerisinde yalnız olmadığımızı hatırlatacak olan ve bir araya gelerek şehrin sesi olarak pek çok meseleye çare bulup çözüme kavuşturabileceğimiz Bursa için bir sosyal medya platformudur; bu açıdan büyük potansiyele sahip olan büyük bir projedir. Burada mevcut imkanları gün güzüne çıkartarak herkesin istifade edebilmesini sağlamak, yerel işletmeleri desteklemek, işleri zorlaştıranların aksine kolaylaştırmak, tekrar birlik ve beraberlik içerisinde ve yine diyeceğim gibi Bursa'nın sesi olarak belki de çok daha fazlasını başarabilmek pekala mümkündür.
Forumumuz henüz yeni sayılabileceği için illaki eksizlikler olabilir, eklenmesi gereken bölümler, özellikler vs. bunları ve aklınıza gelen fikirleri İstek ve Şikayetler bölümünde yeni konu açarak dile getirebilirsiniz; üzerinde konuşur en iyi şekilde yapmak için karar bağlarız. Forumumuz zamanla büyüyecek ve çok daha zengin, mükemmele yakın olacaktır.
Burada sayımız belli kademeleri aştıkça kanuna ve insan aklına uygun bir şekilde iş ilanları, ikinci el satış bölümü, ev/arsa ilanları gibi bölümler açılacak. Bazı yerlerin aksine bunlar tamamı ve buradaki her şey ücretsiz olarak kalacaktır.
Foruma iştirak etmekten, yani katılım göstermekten de asla çekinmeyin, sessiz kalmayıp Bursa'nın sesine ses olun; şehrimiz hakkında yardım alıp yardım edebileceğiniz, gündemi takip edip tartışmalarda bulunabileceğiniz, şehri daha çok keşfedip içinde yaşamayı daha keyfiyetli hale getirebileceğimiz Bursa Forum sizin için var. Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve Türk ahlakına aykırı hareket etmediğiniz müddetçe hiçbir sıkıntı yaşamayacaksınız.
BursaForum.com'u destekleyin, çevrenizdeki insanlara bahsedip aramıza katılmalarını sağlayın. Birlikten kuvvet doğar.
İyi forumlar dilerim.
BursaForum.com'a Merhaba Deyin!
-
mahirdemirMahir demir @mahirdemir10 Kas 2024, 22:032 gönderisi var1 defa beğenildi
- Acemi
- Gönderiler: 2
- Tam ad: Mahir demir
- Doğrulanmış şirket mi?: Hayır
- Beğendi: 1
- Beğenildi: 1
Re: BursaForum.com'a Merhaba Deyin!
Bursa'da yaşamaktan mutlu olan bir kullanıcı olarak Şehrin gelişimine katkıda bulunacağına inandığım forumun Bursa'ya hayırlı olmasını diliyorum.
Herkese merhaba...
Herkese merhaba...